Wat kan een leefstijlcoach voor je doen?

Heb je last van vermoeidheid, hoofdpijn, slaapproblemen, buikklachten, een chronische ziekte, wil je afvallen of zit je niet lekker in je vel? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je je niet goed voelt. Natuurlijk wil je je graag goed voelen. Maar hoe zorg je daar dan voor? En waar begin je dan?

In mijn werkwijze ga ik eerst op zoek naar de oorzaak van je klachten. Dit is belangrijk voor een blijvend resultaat, omdat je zo eerst de oorzaak kunt wegnemen. Daarnaast wordt gekeken naar de invloed van je huidige leefstijl op je klachten.

Ik werk met een integrale aanpak. Deze bestaat uit de volgende pijlers:

5 pijlers

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt vanuit de verschillende pijlers aan je gewenste verandering gaan werken. Alle pijlers hebben invloed op elkaar. Begin je op een bepaald vlak aan je leefstijl te werken, dan heeft dat vanzelf invloed op een ander vlak. Kies een pijler waar jij het eerst stapjes in wilt gaan maken om je doel te bereiken. Dit kan zijn op het gebied van voeding, beweging en ontspanning, gezond denken, leiderschap of emoties. Dus begin! Ergens. Waar jij wilt!

Wat levert het je op?
-> Je voelt je energiek, stralend en fit
-> Je valt af
-> Blijvend resultaat met een methode die écht werkt
-> Je maakt keuzes die bij jou passen
-> Positiever zelfbeeld
-> Beter ontspannen
-> Goede balans in je leven
-> Algehele gezondheid is verbeterd

Tijdens de gesprekken kijk ik naar je klachten, de oorzaak en de manier waarop je verbetering kan aanbrengen in je gezondheid.

Tags: geen tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *