"Leef je beste leven vol energie"

Leefstijlcoaching

Zorg goed voor jezelf en neem je gezondheid in eigen hand.
Door een gezonde en natuurlijke leefstijl verbetert je algehele gezondheid, je voelt je energiek, stralend en fit. Je doet de dingen die je graag wil doen met een leefstijl die vanzelf gaat.

Wil jij een blijvende verandering in je eet- en leefpatroon? Ik bied je een aanpak die je zal helpen om nu echt de knop om te zetten en blijvend resultaat te halen. Met gewoon gezond eten. Het voorkomt honger en eetbuien. Niet alleen voeding is belangrijk om je goed te voelen, maar ook beweging & ontspanning, gezond denken, leiderschap en emoties. Je ervaart welke invloed deze elementen hebben in jouw situatie en waarom dit zo is. Met keuzes die bij jou passen en haalbaar zijn. Zo houd je het vol en is de door jou gewenste verandering blijvend. 

Als leefstijlcoach help ik je om helder te krijgen welke gewoontepatronen je hebt, wat je belangrijk vindt en waarom je iets wil veranderen. Ik geef je informatie en tips, inspireer en motiveer je om het door jou gewenste doel om te zetten in een blijvende gewoonte. Stem iets nieuws af op jouw persoonlijke leefstijl en maak er een gewoonte van. Zo gaat het uiteindelijk vanzelf.

Foto Recy (goed)

Leefstijlcoach Recy

Mijn naam is Recy Wouters, gediplomeerd HBO leefstijl- en vitaliteitscoach, hormoonspecialist en gewichtsconsulent. 

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Ik  heb ervaren hoe het voelt om uit balans te zijn. Ik wist dat ik iets moest veranderen. Ik ging op zoek naar een manier waardoor ik me beter zou gaan voelen. Ik dacht dat ik gezond at, maar tijdens mijn zoektocht kwam ik erachter dat ik toch beter andere keuzes kon maken in mijn voedingspatroon. Vrij snel voelde ik me stukken beter. Maar er was meer nodig. Ik kwam er achter dat de balans tussen voeding, beweging & ontspanning, gezond denken, leiderschap en emoties een totaalplaatje vormen om je lekker in je vel te kunnen voelen. Het was een zoektocht om alle puzzelstukjes te combineren om in balans te komen. Stapje voor stapje voelde ik me beter. Nu weet ik wat ik belangrijk vind en herken mijn patronen. Met als resultaat meer energie, ik voel me fit en gezond. Door de juiste balans in mijn leven kan ik de dingen doen die ik graag wil doen. Dit werkt als een positieve spiraal. 

Door persoonlijke ervaring en ervaringen uit de praktijk ben ik ervan overtuigd dat er meer aan de hand kan zijn waardoor gezondheidsklachten ontstaan. Misschien voel jij ook dat je iets wilt veranderen om je beter te voelen. Ik help je graag om jouw puzzelstukjes te vinden. Door mijn passie voor gezondheid en het helpen van anderen te combineren is mijn praktijk ontstaan. 

Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach

In mijn opleiding tot integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach aan de MARK Academy leerde ik om gezondheid vanuit alle invalshoeken te bekijken. Voeding, beweging & ontspanning, gezond denken, leiderschap en emoties vormen een totaalplaatje om je lekker in je vel te voelen. Alle elementen hebben invloed op elkaar. 
Deze integrale methode werkt aan de oorzaken van de disbalans. Door de oorzaak aan te pakken bereik je blijvende en diepgaande resultaten. Gebruik je leefstijl als medicijn!

Gewichtsconsulent

Tijdens de opleiding voor gewichtsconsulent heb ik veel geleerd over voeding en gewicht. Ik merkte dat gezonde voeding veel met je gezondheid doet, maar dat er meer aspecten zijn die belangrijk zijn om je goed in je vel te voelen.

Hormoonspecialist

Ongeveer 95% van de ziektes wordt veroorzaakt door een ongezonde leefstijl. Dit veroorzaakt gezondheidsklachten zoals overgewicht, diabetes type II, hart en vaatziekten. Deze klachten kunnen in verband staan met een verstoorde hormoonbalans. Veel processen in ons lichaam vinden plaats onder invloed van hormonen. Om te weten hoe hormonen positief beïnvloed kunnen worden, heb ik de opleiding Trainer Hormoonfactor van Ralph Moorman gevolgd. Deze methode pakt de echte oorzaak aan zodat klachten echt verdwijnen en jij weer lekker in je vel zit.      

Ik ben geregistreerd in het register van de Beroepsvereniging LeefstijlCoaches Nederland (BLCN).

Werkwijze

Gratis kennismaking

Tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek kijken we of er een klik is. Je kunt ook aangeven waar je graag ondersteuning bij wilt. Het gesprek kan persoonlijk of telefonisch plaats vinden. 

Voeding & leefstijlanalyse
Een voeding & leefstijlanalyse geeft je inzicht en praktische adviezen om aanpassingen te maken naar een gezonde leefstijl. Je zet hiermee een eerste stap om je gezondheid in eigen hand te nemen. Je weet welke stappen je kunt nemen om je lekker in je vel te voelen. Je kunt meteen aan de slag met gezonde voeding en leefstijl. 

Integrale leefstijlcoaching

Integraal betekent dat aan de hand van jouw verhaal en jouw wensen de gezondheidselementen worden doorgenomen die op jou van toepassing zijn. Er wordt gekeken naar voeding, beweging&ontspanning, gezond denken, leiderschap en emoties. Al deze elementen hebben invloed op jouw persoonlijke doel. Dat maakt de aanpak van integrale leefstijlcoaching uniek en duurzaam voor de lange termijn. 

Voor het 1e gesprek vul je een vragenlijst in. Tijdens het 1e gesprek wordt de huidige situatie in kaart gebracht.  
Na het gesprek wordt er een plan opgesteld aan de hand van de door jouw gewenste doelen. Een plan is altijd persoonlijk en afgestemd op jouw situatie. Aanbod

Gratis kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek (30 minuten)
Kosteloos

Voeding & Leefstijlanalyse

Kennismakingsgesprek
(30 minuten)

Voeding & leefstijlanalyse
 (90 minuten)
€ 100,00

Integrale leefstijlcoaching

Kennismakingsgesprek
(30 minuten)
 1 Coachgesprek (60 minuten)
€ 72,50  (60 minuten)
€ 100,-  (90 minuten)

Trajecten
Voeding & leefstijlanalyse +
Traject A 5 coachgesprekken
€ 455
Traject B 8 coachgesprekken
€ 670

Trainingen

Trainen en workshop zijn maatwerk. Neem vrijblijvend contact met mij op.