Hoofdpijn en migraine

Ik voel door de dikke gordijnen dat de zon schijnt. Helaas kan ik daar vandaag niet van genieten. Het leuke uitstapje dat ik had gepland, kan niet doorgaan vandaag. Op andere dagen kan ik niet naar mijn werk. Of moet ik mijn afspraken afzeggen. Verschrikkelijk hoofdpijn waarbij ik totaal uitgeschakeld in een donkere, stille, geurloze kamer lig. Alle prikkels zijn teveel. De rest van de details zal ik je besparen. Ik kan alleen maar hopen dat het snel over zal gaan. Ik heb er eigenlijk geen puf voor, maar ik voel me toch gefrustreerd. Migraine heeft er al vaak voor gezorgd dat ik anderen teleur moest stellen. En dat ik niet de dingen kon doen die ik graag wilde doen. Het hield me ook tegen om mijn dromen waar te maken. Ik kan dit niet, want ik heb zo vaak hoofdpijn en migraine was mijn overtuiging.

Hoofdpijn en migraine kan belemmerend werken in je dagelijks leven, zo weet ik uit ervaring.
Ik heb van alles geprobeerd om van de helse migraineaanvallen af te kunnen komen. Zware medicijnen, voeding aanpassen, acupunctuur, hoofdpijndagboek op zoek naar triggers en bespreken met de huisarts. Ik had er alles voor over om hiervan af te komen!
Ik heb alle informatie verslonden die gaan over migraine. Veel informatie spreekt elkaar tegen of is achterhaald. Wat was nou waar? En wat gaat mij nou helpen?

Door alles wat ik heb geprobeerd, het volgen van opleidingen en het praten met vakmensen op dit gebied ging ik mijn eigen waarheid vormen. 1 voor 1 ging ik dingen uitproberen en aanpassen in mijn leefstijl. Op een manier die bij mij paste.

En nu het resultaat.
Ik ging van 70% van de dagen met hoofdpijn en migraine naar 15%. Daarnaast is de hoofdpijn en migraine veel minder zwaar dan voorheen. Minder pijn tijdens de aanvallen en ze zijn korter. In noodgevallen kan ik medicijnen nemen die dan ook nog helpen.
Ik kan nu doen wat ik altijd wilde doen. Een leven leiden zoals ik wil, zonder na te denken of rekening te houden met gezondheidsproblemen.

Mijn droom is het helpen van anderen op het gebied van leefstijl, zodat ze geen of minder klachten hebben. Op welk gebied ervaar jij gezondheidsklachten? Dit kunnen klachten zijn op het gebied van hoofdpijn en migraine. Maar ook overgewicht, diabetes of hart- en vaatziekten. Ik weet uit ervaring en opleiding hoeveel er met leefstijl te bereiken is, waardoor je je beter en gezonder gaat voelen. Een op maat gemaakte oplossing zodat jij je beter gaat voelen. Dat gun ik iedereen!

Tags: geen tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *